R   E   K   L   A   M   A

Autor Wątek: Nowy klub w Legnicy The Villa Club  (Przeczytany 8331 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline spidylubin

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
Odp: Nowy klub w Legnicy The Villa Club
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 27, 2009, 11:04 »
następny kurwidołek :) a dalej jak nie było tak nie ma gdzie się pobawić/pograć w tym mieście

jezeli wydaje ci sie ze bedzie to kurwidołek to sie grubo mylisz.
malo bedzie stać dzieciaków aby przyjść i napić się do takiego "kurwidołka"
jezeli piwo bedzie kosztować 10zł a o wódce czy drnkach nnie wspomne beda odwiedzać to miejsce ludzie z klasą;)
« Ostatnia zmiana: Maja 27, 2009, 11:05 wysłana przez spidylubin »

Offline LIZ@RD

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +1/-0
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 27, 2009, 12:00 »
Lokal na wysokim poziomie  to wielki plus , tylko czy ludzie się znajdą na takie ceny ? A poza tym martwi mnie muza i czy nie znajdą się marudy ze hous im nie pasuje i woleli by ESKE I czarne śmieci .  A jeśli chodzi o wyposażenie klubu sali tanecznej i konsoli  to sprzęcik z 1ligi jest zamontowany jeszcze nie było klubu w legnicy na tak wysokim poziomie :)

Offline TeQtura

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #17 dnia: Maja 27, 2009, 13:36 »
Piwo za 10zl to nawet we wrocku ciężko znaleźć. Kto ci je będzie kupował? Ceny można windować, ale rzeczywistość i tak to zweryfikuje. To tylko legnica.
I co masz na myśli pisząc "ludzie z klasą"? Chyba miało być z "ludzie  z kasą", w przypadku kiedy będzie taka drożyzna. Poza tym "oni " nie odstają od reszty chołoty. To czy się zrobi z tego "kurwidołek" czy nie, będzie zależeć od klimatu klubu, muzyki oraz odpowiedniej ochrony. Na tą chwilę z informacji na temat tego klubu (głównie z ich strony www) jasno wynika, że będzie to kolejny kurwidołek, tyle że prawdopodobnie w wersji "lux".

Offline spidylubin

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #18 dnia: Maja 27, 2009, 20:18 »
Piwo za 10zl to nawet we wrocku ciężko znaleźć. Kto ci je będzie kupował? Ceny można windować, ale rzeczywistość i tak to zweryfikuje. To tylko legnica.
I co masz na myśli pisząc "ludzie z klasą"? Chyba miało być z "ludzie  z kasą", w przypadku kiedy będzie taka drożyzna. Poza tym "oni " nie odstają od reszty chołoty. To czy się zrobi z tego "kurwidołek" czy nie, będzie zależeć od klimatu klubu, muzyki oraz odpowiedniej ochrony. Na tą chwilę z informacji na temat tego klubu (głównie z ich strony www) jasno wynika, że będzie to kolejny kurwidołek, tyle że prawdopodobnie w wersji "lux".

to prosta sprawa.  jak nie bedzie ciebie stac zeby zaplacic 10zl za piwo to nie bedziesz tam przychodzil. ale uwierz mi ze ludzie "śmietanka legnicy , lubina i okolic" mają pieniądze i szukają lokalu gdzie mogą je wydać. Moze nie beda mieli ciagle ruchu 100 osobowego ale to dobrze bo nie przyjdzie ci młody gówniarz z kolega wezme po piwie i siedza 2godziny. TO bedize restauracja dla ludzi z klasą i kasą. A codo kurwidołka to jak myslisz ze beda wpuszczali 17latki to sie mylisz. juz jest załatwiona ochronaa i napewno pani ewa nie pozwoli na to zeby wpuszczali 17latki.

Offline thc117

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • -=Save The Vinyl==
« Odpowiedź #19 dnia: Maja 27, 2009, 22:53 »
potwierdzasz tylko że będzie to kurwidołek :) tylko taki dla kenów vs. barbie heh żal że tak powiem ale ok a co do ludzi z kasa to powiem tyle że młodzi ludzie z kasą często mijają się z klasą amen
(a)(u)(d)(i)(o)  (l)(o)(b)(o)(t)(o)(m)(y)

Offline punizares

• LSK Private
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +1/-0
« Odpowiedź #20 dnia: Maja 27, 2009, 23:45 »
W legnicy taki klub nie przetrwa dlugo. Sobotnie imprezy do 1, dobre zarty i do tego piwo 10 zl. To juz wole w domku posiedziec niz marnowac czas na imprezie ktora zakonczy sie o 1 :/. Mam nadzieje ze jak wlascicielka klubu stawia na wysoki poziom to chociaz jakies polskie gwiazdy muzyki elektronicznej zagoszcza w klubie. Jezeli tak nie bedzie to nie ma sensu tam chodzic.

Offline TeQtura

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #21 dnia: Maja 27, 2009, 23:47 »
A ciebie spidy to pani Ewa tu przysłała żebyś wszystkiemu zaprzeczał czy co? Robisz u niej w dziale "pablik relejszons"?  :P

Offline Demiroff

• Nowy
  • *
  • Reputacja +2/-0
« Odpowiedź #22 dnia: Czerwca 04, 2009, 08:43 »
No może w końcu coś dobrego otworzą w tej Legnicy, a nie kolejna szumowina...

Offline thc117

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • -=Save The Vinyl==
« Odpowiedź #23 dnia: Czerwca 04, 2009, 19:03 »
na cuda bym nie liczyl :)
(a)(u)(d)(i)(o)  (l)(o)(b)(o)(t)(o)(m)(y)

Offline cezars

• Administrator
  • Zaawansowany użutkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #24 dnia: Czerwca 06, 2009, 11:21 »
I co był ktoś wczoraj tam czy nie? Otworzyli czy nie? Jak w środku? :icon_faja:

Offline eve

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #25 dnia: Czerwca 06, 2009, 17:33 »
byłam , sprawdziłam :)
więc tak, w lokal na prawdę ktoś włożył  kolokwialne "parę złotych"
uważam , że za mało ludzi zostało zaproszonych
były też pewne niedociągnięcia
ale myślę , że wiele zależy od ...samych
Legniczan- od tego jak oni wykorzystają to , że ktoś w ich mieście podjął się takiej inwestycji
muzyka- różna- i tu kolejna rzecz- jestem przekonana , że ownerzy lub przynajmniej kadra zarządzająca będzie alobo powinna być zainteresowana ty jak się piszę o klubie i czego ludzie by chcieli- a ja przeglądam forum i nikt niegdy nie wyraził się jaka muzyka by go w takim miejscu porywała i satysfakcjonowała i czy chodzi nam o tą która będzie grała na parkiecie czy o tą która umili gawędę...

Offline TeQtura

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #26 dnia: Czerwca 06, 2009, 17:57 »
Najlepiej przeprowadzić serie imprez z różna muzyka i obserwować co sie dzieje. Grając to samo co w innych klubach raczej sie nie wybiją.

Offline cezars

• Administrator
  • Zaawansowany użutkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #27 dnia: Czerwca 11, 2009, 10:19 »
eve napisałaś to tak chaotycznie, że ciężko się to czyta. Z tego co "rozszyfrowałem" jak na razie klub młody więc...trzeba poczekać na rozwój sytuacji. Z relacji TV widziałem, że dosyć jasne barwy w nim dominują, a gości których zaprosili na otwarcie to pewnie znajomi właścicieli etc. Ciekawe kogo zaproszą na otwarcie restauracji...

Offline VaT24

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • im slacking, wait for me. Zawsze wyluzowany
« Odpowiedź #28 dnia: Czerwca 21, 2009, 21:30 »
A ja trzymam kciuki. Nawet jesli bedzie to jakas kpina muzyczna (biorac pod uwage moje, nasze, wasze gusta muzyczne) to i tak ciesze sie, ze jest kolejny punkt na mapie legnickich lokali :)
This is hardcore mashment of dubstep, tech-step, D'n'B and nasty liquid . This is my Aragami Style

Offline Prz3mo

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
    • V-Sound, czyli Marco V!
« Odpowiedź #29 dnia: Października 19, 2009, 21:15 »
Byłem już w Seven, jednak prócz oprawy klubu od strony wizualnej nic mnie nie zaskoczyło. Muzyka mało ambitna podchodząca pod hity radiowe. Czas odwiedzić Ville ;)

R   E   K   L   A   M   A

Jeťeli chcesz aby w tym miejscu pojawił się twój link reklamowy zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami.