R   E   K   L   A   M   A

Autor Wątek: Selekcja w klubach?  (Przeczytany 2483 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline cezars

• Administrator
  • Zaawansowany użutkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
Selekcja w klubach?
« dnia: Czerwca 04, 2009, 08:36 »
Tak jak w temacie. Jakie jest wasze zdanie na temat selekcji w klubach muzycznych? Czy to dobrze, że coś takiego istnieje czy jednak nie? Jaki według Was powinien być dobry selekcjoner?

Offline mluk

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
Odp: Selekcja w klubach?
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 04, 2009, 15:42 »
heh wg mnie jest to bardzo dobra rzecz, jednak trzeba do tego podchodzic z pewnym dystansem. Dobry selekcjoner powinien byc przeciwienstwem legnickich "selekcjonerow". W wiekszosci przypadkow widac czy ktos jest porzadnym czlowiekiem ktory przyszedl sie pobawic czy nafuranym pajacem co szuka dymu i to wlasnie powinno byc kryterium wpuscic lub nie wpuscic. Dobrym przykladem jest mily pan z klimatow. Masz na sobie bluze z kapturem, krotkie spodenki przy 25 stopniach w niektore letnie wieczory to nie ma szans zebys wbil do srodka. Co wiecej na tego pana bluza z kapturem dziala jak czerwony kolor na byka, widzialem jak naprawde mocno srał sie do ludzi tlyko z tego wzgledu ze probowali wejsc do klimatow z kapturem lub w krotkich spodenkach, ale to pewnie tylko jego klopoty emocjonalne Za to jesli jestes najebanym czlowiekiem ktory patrzy na jedno oko a na siebie ubrales jakies brudne łachy z caritasu ale za to bez kaptura to wchodzisz jak do siebie. Do takich miejsc jak niedzialajcy juz Spiz czy Furia nie uczeszczam, bo zawsze pelno tam bylo ciaw albo innych lumpow i strach bylo wejsc. Tam w szczegolnosci przydalby sie selekcjoner. Moim zdaniem Spiz byl tak malo popularny wlasnie z tego wzgledu ze wiekszosc normalnych ludzi bala sie tam bawic.

Offline TeQtura

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 04, 2009, 15:53 »
Selekcja nie powinna tylko polegać na nie wpuszczaniu dresów, zadymiarzy, podejrzanych osób itd, ale selekcja ma służyć również tworzeniu odpowiedniego klimatu miejsca poprzez wpuszczanie osób pasujących do danego miejsca. No przynajmniej tak powinno być, ale biorąc pod uwagę polskie realia, a tym bardziej miast jak legnica, selekcja to ściema.

Offline thc117

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • -=Save The Vinyl==
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 04, 2009, 18:55 »
selekcja w klubach jest potrzebna tak samo jak w przyrodzie trzeba eliminowac osobniki nieprzystosowane
(a)(u)(d)(i)(o)  (l)(o)(b)(o)(t)(o)(m)(y)

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 05, 2009, 05:25 »
Tylko co tutaj zrobić jak w Legnicy pomimo tego, że nawet byłaby selekcja to i tak pewnie opierałaby się na tym, która kobieta ma większy dekolt, a który koleś portfel. Dodatkowo pewnie ważnym aspektem byłoby to czy akurat znamy selekcjonera.

Offline thc117

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • -=Save The Vinyl==
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 05, 2009, 08:36 »
wszystko zależy od selekcjonera :)

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 05, 2009, 08:41 »
wszystko zależy od selekcjonera :)
Nawet i zabawa w klubie ;) Żartuję ale masz rację...

Offline Demiroff

• Nowy
  • *
  • Reputacja +2/-0
« Odpowiedź #7 dnia: Lipca 14, 2009, 21:15 »
Selekcja...jestem jak najbardziej ZA :D

Offline Gudowski

• DJ/Producent
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #8 dnia: Lipca 15, 2009, 13:21 »
selekcja to standard tu nie ma co gdybac i pytac, tylko mniejsze miasta musza do niej dorosnac :)
gudowski.pl | msn: gudowski@phatt.pl | gg: 933741

Offline thc117

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • -=Save The Vinyl==
« Odpowiedź #9 dnia: Lipca 15, 2009, 21:53 »
dokladnie

Offline VaT24

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • im slacking, wait for me. Zawsze wyluzowany
« Odpowiedź #10 dnia: Lipca 18, 2009, 15:18 »
selekcja to standard tu nie ma co gdybac i pytac, tylko mniejsze miasta musza do niej dorosnac :)
A bo ja wiem czy muszą do niej dorosnąć? mi osobiście selekcja kojarzy sie z jakimś chorym lansem. Im ostrzejsza selekcja tym lans mocniejszy a później słychać... "ty słuchaj byłam na stant warriors w SQ "(wchodziła mniej więcej co 8 osoba! kosmos!!) Selekcja ma swoje ciemne i jasne strony. Pamiętacie Piekarnie w Warszawie? zajebisty klub!(Niesamowite uczucie kiedy o 5 nad ranem właściciel lokalu zamawiał dla ludzi bawiących się w klubie darmowe  śniadanie !!!! Bułki , masełko i kawa!! ) ale dostać się tam na imprezę było mega ciężko właśnie przez selekcje,  która wpuszczała jedynie metroseksualnych panów w bluzach lacoste czy tez panie z torebkami od vittona, ktore bardzo często zjawiały się w klubie wyłącznie po to aby się pokazać. Chore. nie mniej selekcja potrafi zapewnić bezpieczeństwo oraz dobrać odpowiednie osoby stwarzajace w lokalu fantastyczny klimat. Szkoda tylko ze coraz czesciej dzieli ludzi na gorszych i zlych, na tych , ktorzy maja pieniadze a ktorzy ich nie maja...
This is hardcore mashment of dubstep, tech-step, D'n'B and nasty liquid . This is my Aragami Style

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 01, 2009, 16:25 »
Niestety powracam do tego tematu. Dlaczego niestety? A no dlatego, że ostatnio mój znajomy (ja osobiście tam nie chodzę od paru weekendów) jak co tydzień wybrał się do znanego nam już nowego lokalu tanecznego w Legnicy. I co się okazało...nie wejdzie i tyle, bo takie widzi mi się ma ochrona a jeden ochroniarz to nawet stwierdził, że nie podoba się jemu jego twarz. A więc tym samym z tego co wyczytałem w sieci nie można kogoś za jego wygląd (twarz, włosy itp.) nie wpuścić do klubu bo jest to jawna dyskryminacja i taki ochroniarz może odpowiadać prawnie za swoje czyny.

Niestety jak widać...to nie ludzie nie dorośli do selekcji/ochrony ale ochrona nie dorosła do ludzi. Sterydy to niestety nie wszystko. Ale im to jednak coś zastępuje...nie powiem co :]

Offline Gudowski

• DJ/Producent
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 06, 2009, 19:41 »
Dedykuję takim ludziom tę o to pieśń: http://www.youtube.com/watch?v=9TBAO2VmI2w
gudowski.pl | msn: gudowski@phatt.pl | gg: 933741

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 11, 2009, 16:05 »
Takim czyli którym? :>

R   E   K   L   A   M   A

Jeťeli chcesz aby w tym miejscu pojawił się twój link reklamowy zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami.