R   E   K   L   A   M   A

Autor Wątek: Własna klubowa impreza w Legnicy?  (Przeczytany 5472 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline VaT24

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • im slacking, wait for me. Zawsze wyluzowany
Odp: Własna klubowa impreza w Legnicy?
« Odpowiedź #30 dnia: Marca 01, 2009, 20:09 »

To jaką muzykę preferujesz i przy jakich dźwiękach chciałbyś zrobić imprezę?

tekno,tribal,pumping,hardgroove,acid lub hard techno  ewentualnie drumy

A jest wogule jakiś klub w legnicy któru ci się podoba ? Lub w okolicy ? I pasuje do twijego spojrzenia na muzyke elektroniczna?

w legnicy znośnie jeśli codzi o muzykę jest jedynie w strongu i a2 w ostateczności a jeśli chodzi o kluby w okolicy hmm : ck Walbrzych, Wagon Wrocław, Browar Mieszczański Wrocław, Droga Do Mekki Wrocław
czasem w Lubinie chłopaki zorganizują jakąś zacną bibe a jeśli chodzi o dalsze zakątki kraju to polecam Crossed Szczecin , M25 Warszawa, Kanty Jaworzno (chociaż najlepsze lata kanty mają już za soba) w opolu jest pare dobrych miejsc w łodzi drumowe squoty

jakieś jeszcze pytania natury technicznej ??  

kanty w jaworznie od dawna jest zamkniety.
This is hardcore mashment of dubstep, tech-step, D'n'B and nasty liquid . This is my Aragami Style

Offline thc117

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • -=Save The Vinyl==
« Odpowiedź #31 dnia: Marca 01, 2009, 23:10 »
wiem... ale wymieniłem kanty z sentymentu i ze względu na bez apelacyjną kultowość tego miejsca... jeśli wiesz co mam na myśli
(a)(u)(d)(i)(o)  (l)(o)(b)(o)(t)(o)(m)(y)

Offline Demiroff

• Nowy
  • *
  • Reputacja +2/-0
« Odpowiedź #32 dnia: Marca 02, 2009, 03:46 »
No a więc jak będzie z tą imprezą bo coś czuje, że jak na razie to dużo gadacie, a mało działacie hehe

Offline VaT24

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #33 dnia: Marca 02, 2009, 17:05 »
wiem... ale wymieniłem kanty z sentymentu i ze względu na bez apelacyjną kultowość tego miejsca... jeśli wiesz co mam na myśli
Wiem znam i mam wspomnienia. Nigdy nie zapomne wyjazdu na Mauro do kant. Pol polski sie tam zjechalo a Pan picotto... nie przyjechal :) nie plakalem bo w jego miejsce wystapil mistrz james ruskin. oj zlote czasy. Klub zamkneli ale szybko odnalazlem inny. Reklamy nie bede robic dodam tylko ze jest jedynym polskim klubem na  liscie 50 najlepszych klubow swiata. Z reszta dje tam grajacy mowia sami za siebie. Anja Schnejder, cassius, tom middleton czy high contrast luomo i inni
« Ostatnia zmiana: Marca 02, 2009, 17:08 wysłana przez VaT24 »
This is hardcore mashment of dubstep, tech-step, D'n'B and nasty liquid . This is my Aragami Style

Offline cezars

• Administrator
  • Zaawansowany użutkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 02, 2009, 17:55 »
A na PW zdradzisz co to za klub? Chętnie bym się do niego wybrał.

Offline VaT24

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #35 dnia: Marca 02, 2009, 21:49 »
nie bede robil mega wielkiej tajemnicy. SQ w poznaniu. Mega klub mega ludzie mega muzyka dla tych co wiedza o co w muzyce chodzi. Zero przypadkowych osob o co dba najbardziej zjebana selekcja na ziemi ( dosc rygorystyczna, nie mam pojecia jakimi kryteriami sie sugeruje)

Offline fakoli

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #36 dnia: Marca 25, 2009, 23:05 »
Co do zrobienia jakiegos festyna to ja z checia doloze nietylko checi  Jak cos to pm

R   E   K   L   A   M   A

Jeťeli chcesz aby w tym miejscu pojawił się twój link reklamowy zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami.