R   E   K   L   A   M   A

Autor Wątek: Facet ześwirował...  (Przeczytany 5065 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Demiroff

• Nowy
  • *
  • Reputacja +2/-0
Facet ześwirował...
« dnia: Marca 02, 2009, 03:45 »
A więc jak ktoś ostatnio był w strongu miał możliwość zobaczenia czegoś czego legnickie kluby jeszcze nie doświadczyły...

Był sobie koleś który ześwirował i podciął swoje ciało..

A ochrona na to...a h*** z tym! Zero reakcji. Siedzieli i mieli wszystkich w dupie! Najgorszy klub w Legnicy!

Offline cezars

• Administrator
  • Zaawansowany użutkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
Odp: Facet ześwirował...
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 02, 2009, 03:47 »
Byłem, widziałem i potwierdzam...

Offline LIZ@RD

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +1/-0
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 02, 2009, 09:09 »
No ale reklama dla clubu , oby tak dalej ochrona pełen profeska :)

Chris K

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 08, 2009, 16:02 »

A ochrona na to...a h*** z tym! Zero reakcji. Siedzieli i mieli wszystkich w dupie!

Nie widziałem tej sytuacji, ale jestem pewien, że napewno tak nie powiedzieli... z tego co mi ludzie mówili to jacyś znajomi "pociętego" go wyprowadzali więc co...??? Ochroniarze mięli podejść i powiedzieć: "Przepraszamy, ale my jesteśmy ochroniarzami i to my musimy go wynieść."??? Trochę by to było głupie nie uważasz??? To samo sie tyczy wezwania karetki... ktoś z ludzi już wezwal karetkę więc powiedz mi po co dzwonić drugi raz?!?!

Najgorszy klub w Legnicy!

Skoro tak uważasz to co tam przychodzisz??? Bo widzę, że jesteś tam co tydzień.

Potwierdzasz, że ochrona miała wszystko w d*pie czy to, że gościu się pociął???
Bo jeśli to pierwsze to kłamiesz i dodatkowo psujesz opinię o klubie;/

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli:)
« Ostatnia zmiana: Marca 08, 2009, 16:09 wysłana przez Chris K »

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 08, 2009, 16:38 »

A ochrona na to...a h*** z tym! Zero reakcji. Siedzieli i mieli wszystkich w dupie!

Nie widziałem tej sytuacji, ale jestem pewien, że napewno tak nie powiedzieli... z tego co mi ludzie mówili to jacyś znajomi "pociętego" go wyprowadzali więc co...??? Ochroniarze mięli podejść i powiedzieć: "Przepraszamy, ale my jesteśmy ochroniarzami i to my musimy go wynieść."??? Trochę by to było głupie nie uważasz??? To samo sie tyczy wezwania karetki... ktoś z ludzi już wezwal karetkę więc powiedz mi po co dzwonić drugi raz?!?!

Najgorszy klub w Legnicy!

Skoro tak uważasz to co tam przychodzisz??? Bo widzę, że jesteś tam co tydzień.

Potwierdzasz, że ochrona miała wszystko w d*pie czy to, że gościu się pociął???
Bo jeśli to pierwsze to kłamiesz i dodatkowo psujesz opinię o klubie;/

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli:)

Potwierdzam to, że gościu się pociął...to chyba jasne no nie?

Chris K

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Marca 08, 2009, 17:26 »
Tak i tu też się zgadzam... Ale kiedy napisaleś "Byłem, widziałem i potwierdzam..." to zabrzmiało jakbyś zgadzał się z tym, że ochrona miała wszystko w dupie!!! A to nieprawda!!!

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 08, 2009, 17:31 »
Dobra, dobra. Wyluzuj koleś. Jak widać ty to tak odebrałeś, a moje słowa potwierdzały inny fakt.

Chris K

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: Marca 09, 2009, 18:50 »
Dobra, dobra. Wyluzuj koleś. Jak widać ty to tak odebrałeś, a moje słowa potwierdzały inny fakt.
Uwierz Mi... nie tylko ja to tak odebebrałem:)

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 09, 2009, 18:55 »
No i już wszystko wyjaśnione...

PS. I nawet butelki spod klubu pozbierane ;)

Offline Michael77636

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #9 dnia: Marca 14, 2009, 17:38 »
Widze tutaj iz Cezars jest mądrzejszy od encyklopedii. Słuchaj czlowieczku...Akcja byla i moze byc takich wiele i nie tylko w tamtejszym klubie. Jestes pewnie takim koksem ze sam bys stal na ochronie i napewno byl by to najporzadniejszy klub w L-cy!!buehehe.Skoro masz tyle zeczy do powiedzenia to powiedz to prosto w twarz wlascicielom,ale chyba niemasz na tyle odwagi bo jestes pseudo kozakiem na forum legnickim(pała na maxa).Tak psujesz opinie klubu a sam tam chodziłes i z tego co wiem to pogrywales pod koniec imprez super dzwieki ''orgasm'' 200-raz pod rząd,klasowy dj normalnie,szkoda tylko ze lepsze dzwieki ma moja babka na noki 3210.Jestes burakiem jak ich mało,fałszywośc to Twoje nazwisko chyba.Ciekawy jestem jak Cie przywitaja własciciele po tym co wypisujesz?!Nosisz głowe wyżej niż srasz i udajesz zajebistego DJ-a,myslisz ze jestes fajny?? K....szkoda gadać. Powinni zamontowac szyld na klubie ''LOSER Cezars''(Frajer). P.s butelki pod klubem to butelki po klubem a nie na terenie klubu dla ścicłosci,teren jest ogrodzony wiec teren jest oznaczony. Acha i nie kasuj tego co napisalem napewno sie przyda ludziom odwiedzajacym forum a po drugie wolnośc słowa!!.Pozdro dla Normalnych

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 15, 2009, 05:57 »
Widze tutaj iz Cezars jest mądrzejszy od encyklopedii. Słuchaj czlowieczku...Akcja byla i moze byc takich wiele i nie tylko w tamtejszym klubie. Jestes pewnie takim koksem ze sam bys stal na ochronie i napewno byl by to najporzadniejszy klub w L-cy!!buehehe.Skoro masz tyle zeczy do powiedzenia to powiedz to prosto w twarz wlascicielom,ale chyba niemasz na tyle odwagi bo jestes pseudo kozakiem na forum legnickim(pała na maxa).Tak psujesz opinie klubu a sam tam chodziłes i z tego co wiem to pogrywales pod koniec imprez super dzwieki ''orgasm'' 200-raz pod rząd,klasowy dj normalnie,szkoda tylko ze lepsze dzwieki ma moja babka na noki 3210.Jestes burakiem jak ich mało,fałszywośc to Twoje nazwisko chyba.Ciekawy jestem jak Cie przywitaja własciciele po tym co wypisujesz?!Nosisz głowe wyżej niż srasz i udajesz zajebistego DJ-a,myslisz ze jestes fajny?? K....szkoda gadać. Powinni zamontowac szyld na klubie ''LOSER Cezars''(Frajer). P.s butelki pod klubem to butelki po klubem a nie na terenie klubu dla ścicłosci,teren jest ogrodzony wiec teren jest oznaczony. Acha i nie kasuj tego co napisalem napewno sie przyda ludziom odwiedzajacym forum a po drugie wolnośc słowa!!.Pozdro dla Normalnych

Po pierwsze nie uważam siebie za mądrzejszego. Po drugie nie uważam siebie za jakiegoś super DJ'ja bo nawet nie mam takowej licencji (DJ'eje z klubu takowych licencji nie posiadają). Grałem to co uważałem, że się nadaje do grania i nie każdy musi przy tym się bawić. Miło, że mnie obrażasz, sprawę zgłosimy do twojego dostawy usług internetowych (IP). Nie będę kasował tego bo i po co...

Offline Michael77636

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 15, 2009, 21:40 »
Proponuje na policje moze od razu?? Forum to forum kazdy moze wyjawic swoje zdanie,wcale nie musi Ci sie to podobac, dla mnie taki wlasnie jestes jak napisalem wyzej. A demiroff to chyba Twoj wafel bo tez  jest kozakiem widze:-) W legnickich klubach zabijaja ludzi,gwalca kobiety po wyjsciu z imprezy i co?Dalej ludzie sie bawia,takie jest zycie,po co tyle halasu i obraz na klub? Sa zwolennicy  strong pubu sa tez patio czy sunny,i nikt tego nie zmieni. Ty wraz ze swoim kolega 'D' psujecie sobie tylko opinie,chcialbym zobaczyc jak zostaniesz potraktowany jak zjawisz sie w klubie,specjalnie bylem wczoraj i cóż niestety cisza po Tobie. Śmieszna sytuacja,szkoda gadać naprawde....i niemądrz sie ze zglosisz gdzies tam, tylko zastanow sie co robisz i po co ??;/

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 15, 2009, 23:50 »
szczerze to mam to wszystko w du*** i tle mam do powiedzenia. Chcesz to gadaj sobie co tam masz a ja tego kasować nie będę bo i po co. Zresztą teraz i tak nie przebywam w Legnickich klubach tak więc dla mnie to jest lajt. Cya!

Chris K

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 16, 2009, 18:07 »
szczerze to mam to wszystko w du*** i tle mam do powiedzenia.

Skoro masz "wszystko w du***" to po co piszesz śmieci, którymi psujesz opinię klubu?!?!

Offline cezars

• Administrator
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 16, 2009, 18:22 »
Chodziło mi o to, że mam gdzieś to co pisze ten michael itp...

R   E   K   L   A   M   A

Jeťeli chcesz aby w tym miejscu pojawił się twój link reklamowy zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami.