R   E   K   L   A   M   A

Autor Wątek: Punizares Promo Mix May 2010 (Tech - Trance)  (Przeczytany 2878 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline punizares

• LSK Private
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +1/-0
Punizares Promo Mix May 2010 (Tech - Trance)
« dnia: Maja 30, 2010, 20:51 »
Proszę o usunięcie tematu ponieważ nagram jeszcze raz majowy set bo ten byla kiszka maslana.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2010, 17:08 wysłana przez punizares »

Offline zawir22

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
Odp: Punizares Promo Mix May 2010 (Tech - Trance)
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 01, 2010, 00:04 »
Co miesiąc z wytrwałością słucham Twoich setów żeby poprawić sobie humor.... i aż z wrażenia po dzisiejszym stwierdziłam że się zarejestruję na forum, żeby napisać ten oto komentarz. Pytanie pierwsze to takie czy słyszysz jak w Twoich setach burczy szumi i nawala PRZESTER okrutny.. zrób coś z tym człowieku. Słoń Ci na ucho nadepnął? Nie będę komentowała muzyki ponieważ o gustach muzycznych się nie powinno dyskutować, bo każdy może lubić coś innego, niestety jeżeli chodzi o Twoje umiejętności to myślę że pozostawiają wiele do życzenia. W setach słychać konie i nawet laik je usłyszy. Jak chcesz grać dla ludzi? Myślę że twoi fani są albo głusi albo zażywają jakieś specyfiki po których wszystko jest dla nich piękne.  Może czas się zastanowić czy na pewno jesteś stworzony do tego żeby grać? A tłumaczenie że masz złe słuchawki to chyba żadne wytłumaczenie. Wypuszczasz na światło dzienne to coś i jeszcze nazywasz to promo MIX..
p.s High Contrast nigdy nie wydało Godd tylko ID&T

a na koniec prawie jak w bajce o Kubusiu Puchatku... Myśl, Myśl, Myśl

Good Luck

Offline punizares

• LSK Private
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +1/-0
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 01, 2010, 21:12 »
No to wytrwała z ciebie osoba. Odpowiedź na pytanie pierwsze: tak, słyszę podczas odsłuchiwania seta i zamierzam z tym coś zrobić bo moje umiejętności (według ciebie) pozostawiają wiele do życzenia, a według mnie mikser mi zaczął padać podczas tego seta i tak to wyszlo niestety kiepsko. Odpowiedź na kolejne pytanie: Zamierzam grać dla ludzi na lepszym sprzęcie, gdzie odsłuch jest lepszy i czyściejszy. Moji fani mają różne zdania na temat mojego seta, mniej więcej również jak twoje. Czasami też tak myślę czy warto być dj-em, czy nie lepiej zacząć wydawać muze ;) (o tym coś więcej może za niedlugo). Wtedy będzie stać mnie na zakup lepszego sprzętu i grania lepszych setów. Jeżeli nie masz pojęcia o sprzęcie djskim to zamilcz, a nie z niewiedzy piszesz glupoty.

P.S High Contrast wydało Godd na składance z klasykami, poszukaj na beatporcie.

A na koniec każdy myśli co zrobić aby było lepiej. Pozdro
« Ostatnia zmiana: Czerwca 02, 2010, 19:46 wysłana przez punizares »

Offline wiesel

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 02, 2010, 00:08 »
jak to mawiala moja sp. babcia, zlej baletnicy to i korki przeszkadzaja:P a tak na powaznie to stary konie
Ci poszly nawet jak nagrywales seta na kompie, a do tego moim zdaniem to juz trzeba miec skilla:)

Offline punizares

• LSK Private
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +1/-0
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 02, 2010, 16:27 »
Wiesel masz racje. Do nagrywania setów na kompie trzeba mieć skilla, bo bez tego konie idą. Ja pracuję nad swoim skillem.

Offline TeQtura

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 02, 2010, 17:36 »
... Ja pracuję nad swoim skillem.

No, tlumaczac sie sprzetem itp. To, ze kupisz sobie zajefajny tip top sprzet to nie znaczy, ze bedziesz lepiej gral. Zacznij wszystko od nowa, albo daj sobie z tym spokoj. Poprostu, nie ktorym to nie wychodzi i tyle.
Moji fani mają różne zdania na temat moich setów, mniej więcej również jak twoje.
No to ci ostatni napewno nie sa twoimi fanami...
Zamierzam grać dla ludzi na lepszym sprzęcie, gdzie odsłuch jest lepszy i czyściejszy.
Zaufaj mi, dopoki nie poprawisz umiejetnosci i nie doczekasz sie pozytywnych opini to zostaw ludzi w spokoju.

I na koniec. Badz mezczyzna i przyjmij na klate krytyke i zamiast sie glupio tlumaczyc zrob cos ze soba...

Offline wiesel

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 02, 2010, 20:07 »
amen

Offline TeQtura

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 02, 2010, 20:37 »
Proszę o usunięcie tematu ponieważ nagram jeszcze raz majowy set bo ten byla kiszka maslana.
A ja prosze o usuniecie wszystkich tematow na tym forum. No co za bzdura. Niech dla potomnosci zostanie! :icon_smile4:

Offline wiesel

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 02, 2010, 22:17 »
a propo punizares grania na badziewnym sprzecie, pogadaj sobie z noradrenalin:) on Ci powie co to na prawde znaczy i czego mozna dokonac na prawdziwym szrocie z gieldy:P

Offline thc117

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • -=Save The Vinyl==
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 02, 2010, 22:55 »
Heh, nie ma co cisnąć z chłopaka, uczy się, każdy z nas od czegoś zaczynał. Fakt robi głupstwo, że to wydaje, ale zamiast jechać po nim jak nóż po maśle napiszmy może co jest nie tak, co trzeba poprawić itp. itd... Może kiedyś będą z niego ludzie. Rada ode mnie grać grać i jeszcze raz grać, na necie jest tona tutoriali z beatmachingu to jest podstawa. Dopóki nie opanujesz zgrywania prędkości i liczenia do 4 :) nie ma co się brać za nagrywanie, bo za każdym razem będzie to samo. Amen
(a)(u)(d)(i)(o)  (l)(o)(b)(o)(t)(o)(m)(y)

Offline zawir22

• Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 03, 2010, 00:14 »
THC117 NIE CIŚNIEMY Z NIEGOO ALE  WIESZ.... UCZYĆ SIĘ MOŻNA CAŁE ŻYCIE... JA UWAŻAM ALBO "TO MASZ" I GRASZ ALBO NIE!!! A JEŻELI TAK BARDZO CHCE GRAĆ I KIEPSKO MU IDZIE  TO NIECH TRENUJE W DOMU AŻ NAPRAWDĘ TO BĘDZIE DOBRE ALBO NA JAKIMKOLWIEK POZIOMIE A NIE NAZYWA TO PROMO MIX..  TRZEBA MIEĆ SAMOKRYTYKĘ..

Offline thc117

• DJ/Producent
  • Aktywny użytkownik
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • -=Save The Vinyl==
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 03, 2010, 02:50 »
To właśnie miałem na myśli pisząc posta, jeszcze dużo przed nim :) tyko grać grać grać i na razie nie wydawać :P dla własnego dobra :)
(a)(u)(d)(i)(o)  (l)(o)(b)(o)(t)(o)(m)(y)

Offline VaT24

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
  • im slacking, wait for me. Zawsze wyluzowany
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 11, 2010, 02:00 »
a propo punizares grania na badziewnym sprzecie, pogadaj sobie z noradrenalin:) on Ci powie co to na prawde znaczy i czego mozna dokonac na prawdziwym szrocie z gieldy:P
A widziales film promo wystawiony przez noradrenalin na youtubie? Polecam. :) żenua ale każda forma lansu jest dobra bez znaczenia na to czy gra sie w kalesonach czy rajtuzach
This is hardcore mashment of dubstep, tech-step, D'n'B and nasty liquid . This is my Aragami Style

Offline TeQtura

• LSK Private
  • Nowy
  • *
  • Reputacja +0/-0
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 11, 2010, 16:18 »
Dla mnie to on moze nawet grac w gumakach z ponczocha na glowie byle by dobrze gral, co zreszta robi. Udowodnil to na ostanich imprezach w Arsenale. A "zenua" to jest usprawiedliwianie braku umiejetnosci kiepskim sprzetem...

R   E   K   L   A   M   A

Jeťeli chcesz aby w tym miejscu pojawił się twój link reklamowy zapraszamy serdecznie do kontaktu z nami.